Welkom op de website van de stichting Dorpshuis ’t Holt Ten Post!
 
 
De stichting is opgericht op 8 april 1968. Het dorpshuis is sinds die tijd het onderkomen voor verschillende verenigingen/gebruikers, met als belangrijkste hoofdbewoner SV TEO. Verder is het dorpshuis de centrale plek in het dorp voor festiviteiten, zoals de intocht van Sinterklaas en dorpsfeesten. Voor andere bezigheden cq. festiviteiten biedt het dorpshuis plaats voor gezelschappen e.d. vanaf 15 personen. Bekijk de mogelijkheden onder verhuur zalen.
 
B. Kuiperweg 11  |  9792 PJ Ten Post  |  Tel: 050-3022623  |  info@dorpshuistenpost.nl

Ontwerp nieuwe kantine in de maak!

Na de verbouwing van de buitenkant van het Dorpshuis en de oplevering van de kleedkamers is de kantine aan de beurt! De afgelopen weken is hard gewerkt aan een eerste ontwerp. Hieronder zie je een eerste impressie. Het is de bedoeling dat de kantine een warmere uitstraling krijgt, waar jong en oud zich welkom voelen. Ook proberen we een overkapping bij de terrasdeuren te realiseren, zodat we ook de buitenruimte beter kunnen benutten.

Natuurlijk hangt aan de plannen een prijskaartje. De komende weken zullen we dan ook druk in de weer zijn met het werven van subsidies. De ervaring leer inmiddels dat het wel een aantal maanden duurt voordat duidelijk is of je subsidie krijgt of niet. De verbouwing zal daarom op zijn vroegst dit najaar starten. De tussentijd willen we gebruiken om met de vaste gebruikers van het dorpshuis en dorpsgenoten de plannen verder uit te werken, zodat iedereen zich straks thuis voelt in de nieuwe kantine. 

No images found.

Afdrukken E-mail